Inner Wheel club Zagreb, u suradnji s Dramskim studijem slijepih i slabovidnih „Novi život”, u utorak 17. siječnja 2019. godine organizirao je u prostoru Kazališta „Vidra”  humanitarnu večer za „Hrvatsku zakladu za školovanje slijepih „Marko Brkić”.

Gotovo do posljednjeg mjesta popunjena dvorana, donijela je puno pozitivnih stvari. Kupnjom ulaznice, svaki je posjetitelj pomogao stipendiranju Andreja Hatara, studenta treće godine preddiplomskog studija psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, kao i stipendiranju svih naših učenika i studenata s oštećenjem vida.

Sudeći po reakcijama posjetitelja te glasnoći i duljini  aplauza nakon izvedene predstave „Jučer sam se sjetio plave”, u zraku su lebdjeli najdragocjeniji dojmovi razumijevanja i ljudskosti.

U neformalnom zajedničkom druženju nakon predstave, uz čašicu šampanjca i pregršt prekrasnih riječi, fotografiranja s glumcima, dobrih vibracija i novih inicijativa, završila je ova iznimna i pozitivom nadahnuta humanitarna večer. Zahvaljujemo svima što je organizacija bila na zavidnoj razini, a uspješnost neprocjenjiva.

U nadi da će se atmosfera i osjećaj jednakosti prenijeti u našu svakodnevicu, od srca još jednom zahvaljujemo svim članicama Inner Wheel cluba Zagreb, njihovim prijateljima i prijateljicama, a osobito Ani, Sanji i Jadranki, kao i svim sudionicima ove humanitarne večeri.

 

Slika 22.1.2019.

 

Slika_1-22.1.2019.

 

Stipendisti Zaklade

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest