Zovem se Igor Veber, imam 26 godina. Rođen sam 13. 2. 1990. u Pakracu. Živim u Lipiku u četveročlanoj obitelji. Redovnu osnovnu školu završio sam u Lipiku, a srednju u Zagrebu, u Centru za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“, smjer administrativni tajnik.
Nakon srednje škole upisao sam Pravni fakultet, Studijski centar za javnu upravu i javne financije. U srpnju 2016. godine završio sam Preddiplomski stručni studij, te stekao akademski naziv, stručni prvostupnik javne uprave. Nedugo zatim, upisao sam Specijalistički diplomski studij, te sam redoviti student prve godine.
U osnovnoj školi sam redovito pjevao u školskom zboru nekoliko godina. Od prošle godine sam aktivan u Studentskom zboru Pravnog fakulteta, te sam izabran kao predstavnik fakultetskog vijeća za Studijski centar javne uprave i javnih financija. Često imamo sastanke, sjednice te bih na tom polju želio ostvariti neki osjetniji rezultat, te još dodatno izgraditi sebe kao osobu, ujedno i pridonijeti boljem sutra za sebe, svoje kolege na fakultetu, te nove generacije koje dolaze. Također pohađam i privatne sate harmonike, koja mi je velika ljubav i odmor od učenja. Prošle sam se godine počeo baviti i pjevanjem, te sam član pjevačkog zbora Pravnog fakulteta „Capella juris“. Nedavno smo pobijedili na natjecanju hrvatskih pjevačkih zborova u Lisinskom, te tako postali najbolji amaterski pjevački zbor u Hrvatskoj. Često imamo probe, pjevamo na promocijama fakulteta, te na raznim drugim svečanostima. Moguća su i skorašnja inozemna putovanja i natjecanja, što nam svima, pa tako i meni osobno daje još jedan dodatni motiv za rad i napredak.
Planovi u skorašnjoj budućnosti su mi svakako završiti preostale dvije godine studija, te se nastaviti stručno usavršavati i pronaći posao ubrzo nakon završetka fakulteta. Moja velika želja također je dodatno se usavršavati kako u sviranju, tako i u pjevanju kako bi i na tom području bio što uspješniji i što bolji.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest